There is nothing to show here!
Slider with alias abonnent not found.

Introduktionskampagne

– benyt dig af tilbuddet nedenfor, og tegn et abonnement.

Introduktionskampagne

– benyt dig af tilbuddet nedenfor, og tegn et abonnement.

“Horisont” får meget gode tilbagemeldninger fra samfunds- og nyhedsengagerede mennesker, der værdsætter bogen som en årlig dokumentation af vores fælles samfundshistorie. Tegn et abonnement.

“Horisont” er solgt i over 500.000 eksemplarer siden førsteudgaven i 1970. Udover at den findes på skoler, på biblioteker findes den i over 100.000 hjem over hele Danmark.

Fordelt over 336 sider med tekst og unikke billeder beskæftiger bogen sig med de vigtigste nationale og internationale begivenheder inden for politik, musik, kultur, sport, teknologi, natur og miljø og meget mere i løbet af det aktuelle år.

Hvor meget husker du af sidste års begivenheder?

Er du en samfundsengageret person, men oplever du at mange af gårsdagens store og små begivenheder hurtigt går i glemmebogen, eller drukner i en nyhedsstrøm, der først og fremmest er optaget af ferske varer? Så er dette bogen, som du må have – hvert eneste år.

Bogen er skrevet i lyset af nyhedsbilledets udvikling. Her er årets centrale begivenheder samlet og redigeret, i modsætningen til informationen på internettet, hvor man let kan drukne, og hvor pålidelig information med tiden bliver svært at finde.

Gå ikke glip af de små og store begivenheder, der har formet samfundet rundt om os.

Hold dig årligt opdateret om alle begivenheder. “Horisont” samler de vigtige sager og dokumenterer vores fælles samfundsudvikling det pågældende år. Med tekst og stærke billeder dokumenterer “Horisont” vores fælles kollektive historie.

Gør som andre – benyt dig af et af introduktionstilbuddene og tegn et abonnement i dag!

✅  Som abonnent sparer du både tid og penge – du får bogen leveret hjem til dig, og du betaler mindre for hver årgang end du gør hos boghandleren eller hos netboghandlerne. Abonnementet har ingen bindingstid, og kan siges op inden den 31. december hvert år.

✅  Du har 14 dages ubetinget fortrydelsesret, så du har tilstrækkeligt med tid til at læse bogen ordentligt igennem inden du bestemmer dig.

H2023_H2022_500x500

Introduktionstilbud: ”Horisont 2022” og ”Horisont 2023” til 660 kr. Den ordinære pris på disse to årgange er DKK 1.320 plus fragt. Du sparer DKK 660 plus fragt.

Fakturaen på de DKK 660 bliver vedlagt ”Horisont 2022” og ”Horisont 2023”.

Efter introduktionstilbuddet vil kundeforholdet fortsætte som et løbende abonnement. Vi sender dig en ny udgave af bogen, indtil abonnementet skriftligt bliver opsagt af en af parterne. Din første bog i abonnementet vil være ”Horisont 2024”, og den har en abonnementspris på DKK 660. Dertil kommer fragtomkostninger. En faktura på den pålydende bogpris og fragtomkostninger bliver vedlagt bogpakken ved udsendelsen.

En ny udgave af Horisont er normalt klart til udsendelse i marts hvert år. En eventuel opsigelse af abonnementet skal være os i hænde seneste den 31. december året før en ny udgave af bogen er klar til levering.

Brug dette skema herunder, og bestil et abonnement til dig selv eller som en gave til én, som du sætter pris på.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.
    Betalingsmåde: FAKTURA

    ---

    SEND SOM GAVE TIL EN ANDEN ADRESSE